Kampreferat Flisbyen - Leirsund

Postet av Flisbyen Ballklubb den 26. Apr 2017

Flisbyen – Leirsund 0-3 (0-1)

Flisbyen tok i mot Leirsund til kamp på Lillestrøm kunstgress tirsdag kveld, Hesta sliter tungt med forfall på viktige spillere om dagen men det var gledelig å se Joakim Berg tilbake på banen igjen etter hofteoperasjonen i vinter.

Kampen starter på verst tenkelig vis for Byen, en feilpasning i farlig posisjon blir snappet av Leirsund som spiller ballen inn til Fagerhus som ikke lar seg be to ganger og klasker til fra 18 meter. PC står litt feil i mål, eller sliter med å se utgangen av skuddet og klarer dessverre ikke hindre 0-1 scoring. En bly tung start på matchen for et lag som strengt tatt ikke oser av selvtillit om dagen og kunne trengt en positiv opplevelse. En positiv opplevelse får vi dessverre ikke i denne kampen, vi jobber alt for mye en og en og henger rett og slett ikke sammen i leddene. Noen sjanser skaper vi likevel på dødballer, men ellers er det tynn suppe, og vi går i garderoben til pause med en i sekken.

Etter pause kommer vi litt mer med i matchen, men vi sliter fortsatt med å holde ballen i laget og er generelt alt for upresise i alt vi foretar oss. Etter 15 min kommer 0-2, Leirsund spiller bra ball og en av de bedre spillerne på laget drar av to hvite før han tupper ballen i mål fra 16 meter. Nå går lufta helt ut av ballongen for Hesta og Leirsund dominerer totalt. 0-3 kommer på et straffespark 15 minutter før slutt etter at PC feller spissen som kommer alene med keeper. Heldigvis for oss går lyset på stadion 5 minutter før slutt og dommer bestemmer at nok for være nok.

Vi har fått en mildt sagt elendig start på sesongen og må virkelig ta en samling i bunn skal vi komme oss ut av denne situasjonen. Det vi holder på med om dagen holder rett og slett ikke mål. Beklager til alle fremmøtte, og alle som ofrer tid og energi til å støtte oss. Nå må vi opp i ringa og komme sterkere tilbake.

Forza Byen!!

Kampreferat Flisbyen - Rømskog/Setskog

Postet av Flisbyen Ballklubb den 20. Apr 2017

Kampreferat Flisbyen BK – Rømskog/Setskog Senior Fotball

1-1 (0-0)

18.04.17

Flisbyen tok i mot Rømskog til årets første hjemmekamp tirsdag kveld, i strålende solskinn på Lillestrøm kunstgress. Hesta som hadde ladet godt opp med afterski, Jäger, øl, Jägerbombs, irish og mye annet godt i glasset i påsken stilte som vanlig opp til match fulle av pågangsmot og skralle kropper (bortsett fra Kenneth Østnes selvfølgelig).
Kampen kommer godt i gang i solskinnet og det er tydelig at det er to lag som begge ønsker å spille fotball med ballen på bakken. Kampen er tett og jevn og det skapes sjanser begge veier uten at noen klarer å skaffe seg helt overtaket i kampen. Byen skaper mye når spillet blir brettet ut på kant, men kvaliteten på den siste biten blir for dårlig og vi klarer aldri å sette ballen i nettet. Rømskog anført av sin venstrekant skaper også trøbbel for byen, og vi blir nødt til å gi bort en god dose dødballer for å stoppe potensielt farlige situasjoner. Rømskog treffer også treverket ved en anledning, et godt plassert frispark treffer utsiden av stolpen og Flisbyen for klarert kula. 1. omgang er tett og jevn og lagene går til pause med 0-0, noe som må sies å være et helt greit resultat utfra tingenes tilstand.
2. omgang starter med mye av det samme som i første, begge lag prøver å spille god fotball, med ballen på bakken og det er jevnt og tett. Så, etter 58 minutter krommer Christian Appelqvist nakken og legger ut i full galopp, Magnus Byström Lie stikker en herlig gjennombruddspasning som finner Appelqvist. Sikker som banken setter Appel årets andre scoring og Hesta leder 1-0. Etter scoringen fortsetter Byen å presse og Even Iversen har en heading i tverrligger på corner som keeper er sjanseløs på, men ballen spretter ikke Byens vei og Rømskog får klarert. Etter 65 minutter begynner påskekosen å tynge Hesta ordentlig. Vi mister kontrollen på midtbanen og blir presset dypt ned i egen sone, og Rømskog får komme enkelt til innlegg gang på gang. Etter 75 minutter kommer scoringen, etter utallige cornere og innlegg klarer vi ikke å få rensket unna og en Rømskog spiller får stå merkelig alene inne i boksen og stanger inn utlikningen. Rømskog fortsetter å kjøre matchen og spesielt venstrekanten må være avholds for makan til løping har ikke undertegnede sett i 5. divisjon før. Sånt blir det fort trøbbel av og Byen har mer enn nok med å holde i tøylene. Heldigvis forvarer vi oss godt i egen 16, og når klokka nærmer seg 90 klarer vi å omstille oss og kommer lengre opp i banen. Med litt flaks kunne vi helt på tampen stukket av med alle tre poengene, men sånn som kampen ble skal vi si oss godt fornøyde med 1-1 og poengdeling mot et løpssterkt Rømskog.
Vi takker alle som tok turen til kunstgresset for støtten! Vi ønsker også Rømskog lykke til videre i årets 5. divisjon.
FORZA BYEN!!!

Kampreferat Gjerdrum 2 – Flisbyen

Postet av Flisbyen Ballklubb den 7. Apr 2017

Kampreferat Gjerdrum 2 – Flisbyen 3-2 (2-1) 06.04.17

Hesta tok turen ut til ASK kunstgress torsdag kveld for å serieåpne borte mot Gjerdrum. Vi hadde en målsetning om å serieåpne som i fjor, hvor vi feide Nannestad av banen med 1-11, men slike skulle det så absolutt ikke gå!

Vi starter kampen relativt solid og kommer også til en del store sjanser, Gjerdrum står høyt og vi utnytter bakrommet godt, men dessverre uten en forløsende scoring. Etter hvert falle vi litt for langt ned i banen og Gjerdrum får veldig mye tid til å trille ball og styre spillet uten at vi kommer ordentlig opp i ballfører. Frustrasjonen sprer seg gradvis innad blant Hesta noe som fører til at vi gir bort unødvendige frispark. Og er det noe vi slet med i fjorårs sesongen var det definitivt defensiv dødball, og jammen er det ikke sånn årets først baklengs også kommer. En lang ball blir svingt inn i sekstenmeter hvor PC tilsynelatende har kontroll, men dessverre bokser ballen rett i kroppen på Østnes og ballen triller selvfølgelig pent og pyntelig inn i nettet. 1-0 Gjerdrum.

Gjerdrum fortsetter å styre kampen og 15 minutter senere sitter scoring nummer to. Nok en gang er det en klarering som treffer en flisbyen spiller, ballen havner naturlig nok hos en gul mann som får vendt opp og skutt via vår nye kaptein Even. Kula sniker seg inn helt nede i venstre hjørnet for PC. 2-0 og da er vi langt unna den opprinnelige planen om festfotball og 3 poeng.

Helt på tampen av 1. omgang kommer det heldigvis en redusering for Byen. Christian Appel blir spilt nydelig igjennom alene med keeper og er iskald når han får sjansen. Ballen plasseres helt nede ved venstre stolperot og håpet blir tent igjen til pause for Flisbyen.

2. omgang starter dessverre på verst tenkelig måte, en corner blir slått inn på bakre stolpe hvor en Gjerdrum spiller får stå helt mutters alene og «nikke» ballen i buret bak PC, 3-1 og ikke akkurat den boosten vi trengte på omgangen. Etter hvert som klokka går får vi mer og mer initiativ i matchen, vi står høyere, tør å spille kula og klarer og holde ballen mye bedre i laget. Vi skaper også en del store målsjanser og det er KUN uflaks som gjør at ballen ikke finner nettmaskene. Maggi har en ball i tverligger hvor keeper er helt borte, Steinlein har en heading på bakerste som går ned i bakken og spretter over mål.. Det vil seg virkelig ikke for hesta. Men så er Maggi på farta igjen, smeller ballen i treverket nok en gang, men denne gangen er combackkid Anders Eriksen på riktig sted til riktig tid og setter 3-2.

Nå tar Byen helt over kampen og det presses virkelig på for en utlikning, det skapes et par farligheter og noen dødballer men dessverre blir ting litt for upresist og vi klarer ikke skape de helt store sjansene. Dermed ebber det ut i en 3-2 seier til hjemmelaget og vi går på et forsmedelig tap i serieåpningen.

Vi takker Gjerdrum for kampen og ønsker de lykke til videre i sesongen, samtidig takker vi alle dere som kom for å støtte oss. I tykt og tynt er det noe som heter, denne gangen var det fryktelig tynt, men vi satser på en sterkere hjemme åpning tirsdag 18.4.17 når vi tar i mot Rømskog til dyst.
Nå tar vi påskeferie og prøver å glemme denne matchen, så sees vi igjen etter høytiden med masse godt mot og nye krefter.