Kampreferat Fjellhamar – Flisbyen BK 4-1 (2-0)

Postet av Flisbyen Ballklubb den 14. Jun 2017

Hesta dro til Fjellhamar onsdag kveld for å prøve å stjele med seg poeng mot fjorårets kretsmester. Det gikk ikke.

Vi starter kampen godt de første 10, har mye ball og styrer spiller. Noen sjanser skaper vi også, uten at vi klarer å få uttelling. Så etter de 10-15 første minuttene av kampen faller vi bakpå og lar Fjellhamar styre og herje som de selv vil. Etter 29 minutter kommer også 1-0, husker ikke helt hvordan akkurat nå men ufortjent var det hvert fall ikke. Etter 37 minutter smeller det igjen, vi gir bort ballen i farlig område og hjemmelaget lar ikke sjansen gå fra seg, 2-0 holder seg til pause.

Etter pause skal vi gå høyt ut og prøve å få en rask scoring for å skape liv i kampen igjen, men dessverre er Fjellhamar rett og slett for gode for oss denne kampen. De spiller god fotball og vi sliter med å komme ordentlig oppi. Etter 69 minutter kommer scoring nummer 3 for hjemmelaget. Da forsvinner også det lille av luft som var igjen i Hesta og få minutter senere setter Fjellhamar nummer 4. 4-0 holder seg helt til det 87 minutt da vi får en straffe som Birkeland sikkert setter i mål.

Alt i alt var det en bedriten kamp av Byen, og vi taper fortjent 4-1. Fjellhamar er mye bedre enn oss og det kunne fort blitt mer enn 4 baklengs også. Vi går i skammekroken noen dager før vi SKAL reise kjæringa mot Skårer førstkommende lørdag, kl 12:00. Da håper vi på bedre vær, bedre spill og flere poeng.