Kampreferat Flisbyen - Leirsund

Postet av Flisbyen Ballklubb den 26. Apr 2017

Flisbyen – Leirsund 0-3 (0-1)

Flisbyen tok i mot Leirsund til kamp på Lillestrøm kunstgress tirsdag kveld, Hesta sliter tungt med forfall på viktige spillere om dagen men det var gledelig å se Joakim Berg tilbake på banen igjen etter hofteoperasjonen i vinter.

Kampen starter på verst tenkelig vis for Byen, en feilpasning i farlig posisjon blir snappet av Leirsund som spiller ballen inn til Fagerhus som ikke lar seg be to ganger og klasker til fra 18 meter. PC står litt feil i mål, eller sliter med å se utgangen av skuddet og klarer dessverre ikke hindre 0-1 scoring. En bly tung start på matchen for et lag som strengt tatt ikke oser av selvtillit om dagen og kunne trengt en positiv opplevelse. En positiv opplevelse får vi dessverre ikke i denne kampen, vi jobber alt for mye en og en og henger rett og slett ikke sammen i leddene. Noen sjanser skaper vi likevel på dødballer, men ellers er det tynn suppe, og vi går i garderoben til pause med en i sekken.

Etter pause kommer vi litt mer med i matchen, men vi sliter fortsatt med å holde ballen i laget og er generelt alt for upresise i alt vi foretar oss. Etter 15 min kommer 0-2, Leirsund spiller bra ball og en av de bedre spillerne på laget drar av to hvite før han tupper ballen i mål fra 16 meter. Nå går lufta helt ut av ballongen for Hesta og Leirsund dominerer totalt. 0-3 kommer på et straffespark 15 minutter før slutt etter at PC feller spissen som kommer alene med keeper. Heldigvis for oss går lyset på stadion 5 minutter før slutt og dommer bestemmer at nok for være nok.

Vi har fått en mildt sagt elendig start på sesongen og må virkelig ta en samling i bunn skal vi komme oss ut av denne situasjonen. Det vi holder på med om dagen holder rett og slett ikke mål. Beklager til alle fremmøtte, og alle som ofrer tid og energi til å støtte oss. Nå må vi opp i ringa og komme sterkere tilbake.