Flisbyen Rock City 2018 – 10-årsjubileum!

Postet av Stian Kvifte Andresen den 15. Sep 2018

Flisbyen Rock City 2018 – 10-årsjubileum!

Norges ”kuleste” dugnad.


I samarbeid med Martin’s Pub, kan vi i år invitere til 10-årsjubileum for arrangementet/dugnaden Flisbyen Rock City.

Vi er veldig stolte over at Flisbyen Rock City på Martin’s Pub er blitt en tradisjon og at vi i år feirer 10-årsjubileum. I 2009 startet vi opp Rock City som en musikalsk forsøkskanin, for å forene rock og fotball rundt annerledesklubben Flisbyen BK. Annerledesklubb fordi vi anser oss som noe så sjeldent som et fotballkollektiv i de lavere divisjoner, med tre seniorlag, ett guttelag, ett damelag og ett oldboyslag, med målsetning om å bli best mulig uten betalte spillere, trenere eller ledere. Annerledesklubb med ambisjon om å være et samlingspunkt for dem som liker fotball og alt rundt fotballens vesen, hvor det sosiale er vel så viktig som det sportslige. Flisbyen Rock City er et uttrykk for at fotball ikke bare handler om poeng. Det handler om å skape ringvirkninger i nærmiljøet og det handler om å samarbeide for å lage kulturopplevelser på tvers av sjanger og på tvers av ståsted.


Dette handler om mer enn fotball og mer enn rock – det handler om å bruke en kulturarena som Martin’s for å skape en atmosfære og en happening der du bor.


Årets ”line-up”:

Stian Borge - Tradisjonell åpning ved Stian «Strømling».

Cathrine og Remi - Singer/songwriter duo fra Lørenskog.

Kaza & Karlsen - Lillestrømlinger med hjerte for hiphop og byen sin!

Desertör – Rock på norsk.

Hole In The Sky - På hjemmebane skal Hole In The Sky presentere hardrocken de selv vokste opp med. Her får du høre låter av bl.a Black Sabbath, Led Zeppelin, Van Halen, Judas Priest, etc.


Det vil være loddsalg der hovedpremien er sponset av Norwegian Sports Travel: 2 billetter inkl. hotell til Champions League-kampen Liverpool – Røde Stjerne 24. oktober på Anfield, samt premier fra Casa Mia, Comet Sport og Ringnes.


Vi sees på Martin's 22. september!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline