Formann Møller trer av

Postet av Stian Kvifte Andresen den 30. Mar 2019

Flisbyens far og grunnlegger (en av dem, i hvert fall) Jon-Arne Christopher Møller gikk ut av styret på Flisbyens årsmøte torsdag 28. mars, etter 27 år som styreleder.

Jon-Arne har vært klubbens ansikt utad og formet klubben til det den er i dag, og nå som arbeidet med å få Flisbyen Ballklubb sertifisert som kvalitetsklubb er gjennomført, følte han tiden var inne til å gi stafettpinnen videre.

Jon-Arne har lagt ned utallige timer i sitt arbeid for klubben og han snakket i sin tale om klubbens verdier; kameratskap, stolthet, glede og annerledes - og hvordan de har vært grunnlaget for det arbeidet han har nedlagt i alle år. «Flisbyen skal være din kamerat og vi skal være stolte og ha glede av klubben vår. Like viktig er det at det skal være rom for å være annerledes og vi skal alltid ha plass til alle i klubben vår», fortalte han, før han fortsatte: «ta godt vare på guttungen».

Styret kunne overrekke Jon-Arne et kunsttrykk fra Lillestrøms egne Fru Bugge som takk for innsatsen, som ble satt stor pris på.

Det er duket for en ny era i Flisbyen, men både Lasse Aardahl som ny styreleder og resten av styret skal jobbe videre for å ta vare på verdiene, kulturen og kameratskapet som er så viktig for alle som er del av klubben.

Vi skal ta godt vare på «guttungen», Jon-Arne. Takk for alt du har skapt og jobben du har gjort – det står det virkelig respekt av og vi bøyer oss i støvet.

Det skal nevnes at «Møller’n» fortsatt vil være en del av Flisbyen med diverse oppgaver utenfor styret og som medlem i valgkomiteen. Det er vi veldig glade for!

Hilsen styret, Flisbyen BK
- dine kamerater


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline