​Flisbyen BK – Kvalitetsklubb nivå 1!

Postet av Flisbyen Ballklubb den 7. Mai 2017

Flisbyen Ballklubb har tatt steget fra å på folkemunne ha vært klubben som hadde sitt klubbhus på Martins Pub, til nå å ha blitt godkjent som NFF Kvalitetsklubb 1, med alt hva dette innebærer.

Flisbyen BK har jobbet mot dette i over et år og er veldig stolte av å være den niende klubben i NFF Akershus som nå er blitt godkjent.
Tirsdag 25. april var kretsleder Gro Langdalen og kretsens klubbutvikler Grethe Brøtmeth tilstede på Lillestrøm Stadion i forbindelse med 5. divisjonskampen mellom Flisbyen og Leirsund. Før kampstart ble det synlige beviset som Kvalitetsklubb nivå 1 tildelt Flisbyen Ballklubb. Tilstede på stadion var spillere, ledere, dommere og representanter fra alle klubbens lag for å feire begivenheten.
Kretsleder Gro Langdalen sa i sin gratulasjonstale til Flisbyen at hun var imponert over det arbeidet klubben hadde lagt ned. Ikke bare hadde klubben fått godkjent sin søknad som Kvalitetsklubb, men hadde også gjennomført denne prosessen på kortest mulig tid av alle de ni klubbene som per i dag er kvalitetsklubber i NFF Akershus.

Vi ønsker å takke alle involverte og gleder oss til fortsettelsen i arbeidet rundt Kvalitetsklubb.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.