Snart seriestart for Flisbyen B - Et lite innblikk i hva som har skjedd siden sesongslutt.

Postet av Kenneth Lykken Solstad den 8. Apr 2018

Da nærmer det seg seriestart også i 7. divisjon! Flisbyen B hadde sin kick-off igår hjemme hos Dennis og Camilla. Stor takk til dere for å åpne opp dørene for oss og god oppvartning! Da vi i det lengste prøve å få til en kick-off sammen med Kurland, inkludert en treningskamp, blei sammenkomsten hos Dennis annonsert på relativt kort varsel. Dess gledeligere var det at så mange møtte opp og bidro til en herlig kveld/natt i beste Flisbyen-stil. Kvelden starta med godbiten City-United, etterfulgt av høytidelig draktutdeling, av en av våre to nye trenere (kommer mer om det under).  Veddeløp med terninger og biler og beer pong bidro til at ingen skulle ha mulighet til å kjede seg før vi dro ut! 


                                                        Bilde av gutta etter draktutdeling.


Funfact: Et par av gutta hadde men sine bedre halvdeler, og selvsagt spiller de også i Flisbyen. 


Etter at sesongen vår blei avslutta med en opptur i KM, har mye skjedd i B-laget. Like etter sesongslutt var uhellet ute på trening. Tommy Minh Hansen pådro seg et stygt brudd etter et uheldig sammenstøt. Tommy var sterkt delaktig i at Flisbyen kom seg ut av gruppespillet i KM, og avslutta med redusering mot Blaker til 3-5 med en suser av et skudd. Selv om det fortsatt gjenstår lang tid, og mye opptrening, håper vi at Tommy kommer tilbake så raskt som mulig, og atter blir å se i den hvite drakta.

 

                                   Bilde fra kampen mot Blaker i KM, Tommy Minh Hansen til høyre


Det har også kommet inn noen nye ansikter på laget, og noen roller er endret. Vi har deriblant fått inn to karer fra Kurland som har tatt over treneransvaret, Morten "Kula" Hansen og Ivan Johansen. Sistnevnte har tidligere tjenestegjort som keeper for a-laget til Flisbyen i en årrekke. I den forbindelse har det vært avviklet trenermøter mellom gamle og nye trenere for å gjøre overgangen best mulig. Det har også vært spillermøte på brakka, hvor visjonen til "Kula" og Ivan kom fram. Samtidig blei det rikelig med tid til å stille spørsmål angående veien videre, for de som hadde noe de lurte på. Det vil komme en litt fyldigere reportasje om/med de nye trenerne før seriestart. Jeg vil legge til at vi som hadde ansvaret ifjor ønsket å få inn noen utenfra, som hadde lyst på denne utfordringen.  Således er vi godt fornøyd med at Morten og Ivan er på plass!


Vi har også noen nye ansikter på spiller-siden. Morten og Ivan kommer til å være med å spille både på treninger og kamper. Vi har fått opp to tidligere juniorer i Jon Marco Ciccomartini og Stefan Maksimovic. Dette er to gutter vi kjenner godt. Marco har vært med B-laget en del tidligere, og Stefan kjenner vi godt fra felles treninger med junior. Vi ser positivt på at de valgte å fortsette i Flisbyen og bli med oss på B-laget!Vi har også fått noen spillere utenfra. Ruben Valdueza Eiret har vært med oss en god stund nå, men blei ikke spilleklar i serien. I KM derimot bekreftet han det vi egentlig visste, at vi har fått inn en kvalitetsspiller. Så blir også forventningene deretter!

Stian Heggen, populært kalt "Messi" har også bestemt seg for å gi organisert fotball et nytt forsøk. Med god teknikk, ro med kula og alltid på utkikk etter gode løsninger bør han være et godt tilskudd. 

Siste mann inn er Cato Solstad, lillebror av Kenneth. Lillebror er kanskje ikke riktig betegnelse for med sine 200 cm og godt over 100 kg har han planer om å ta for seg fra stopperplass i år. Samtidig er han også en ballspiller, med god teknikk og pasningsfot. 

Til slutt kan det også legges til at Erik Kjellemo er på gang for fullt. De siste sesongene har han vært meget skadeplaget, og opptredenene i den hvite trøya har således vært svært begrensa. Holder han seg skadefri i år blir også det som å få en ny spiller. En spiller det skal blir vanskelig for Morten og Ivan og sette på benken. 


Vi har iløpet av vinteren spilt 3 treningskamper. To av lagene vi møtte blei vi tidvis utspilt mot, mens vi slo Åkrene 2-1 Etter en god forestilling på eget kunstgress. 


Nå ser vi fram til sesongstart hjemme mot Holter om 10 dager. Nærmere info vil komme på facebook-siden vår. Vi gleder oss! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.