Sesongen over for Flisbyen B

Postet av Kenneth Lykken Solstad den 10. Okt 2018


Vi avslutta sesongen borte med 4-1 seier borte mot Frogner, på en dag med mange forfall som førte til improvisasjon hva laguttak gjaldt. Med Ivan og Tolfsen på topp var det ikke akkurat bakromstrusler og komplimentære ferdigheter slik vi har vært vant til, men det holdt altså til seier i en ikke alt for velspilt affære.

Hyggelig var det dog at både Marco, som har hatt en strålende høstsesong, og Ivan som har vært restriktiv med spilletid på seg selv bidro med hver sin scoring. Sender også ut et par blomster. En til Chris, som i utgangspunktet var småskada og skulle se på, men som blei en god innbytter i andre omgang. Og til Dennis som dro fra en akutt tannlege time for å komme innpå han også med assist på scoringen til Joakim som satte spikeren i kista. 


Sesongen sett under et har vært et resultatmessig løft for laget som har etablert seg som en nedrykkskandidat i 7. divisjon. VI tok betydelig flere poeng enn foregående sesonger, og med bedre utteling i jevne kamper mot Eidsvold 2 (2 knepne tap) og Sand (1 seier og 1. tap) kunne vi fint klart en respektabel 5. plass. Vi hadde også to gode og jevne kamper mot Holter som lenge var serieleder, samtidig som vi med litt marginer kunne fått med oss poeng borte mot Blaker 2 (0-1). Hjemme mot Blaker gjorde vi en god første omgang, men til tross for bare 0-2 tap var vi heldige som ikke tapte mer.

Søndre Høland og Fjellhamar 2/1 gjorde som Blaker i andre omgang og løp oss i fillebiter. Samtidig som de hadde noen fotballspillere også blei forksjellen på oksygenopptak og kroppsfett i overkant markant.


De deiligste seierne var kom mot erkerival Åkrene. Selv om Åkrene ikke er hva de var, etter at de trakk førstelaget etter nedrykk i 5. div, er det ingen det er morsommere og viktigere å slå. De to foregående sesongene har vi tapt, borte som hjemme. Men i år var de sjanseløse med 4-2 borte og 4-1 hjemme. Da blir det god stemning!!


Andre ting verdt å nevne er at to av fjorårets juniorer, Stefan og Marco har vokst seg inn i spillergruppa, hvorav begge har hatt en meget god høstsesong! Stefan gikk blandt annet inn som stopper hjemme mot Åkrene i nest siste kamp, og foruten å være med på å stenge døra bakover, ga han oss ledelsen på corner. Dette rett etter å ha smelt et skudd i tverliggeren fra over 30 meter.

Også hyggelig å nevne er det at Erik har vært tilbake for fullt og at han har spilt det meste av kamper i år. Etter flere år med skadeplager er det godt å ha han tilbake, både som kompis og som en god fotballspiller! Sammen med Øyvind, som også var skadeplaget ifjor høst, har de dannet et bunnsolid og mannevondt stopperpar. Sannsynligvis 7. divisjons beste. 

Jeg vil også tippe vi er eneste laget i 7. divisjon som har et luksusproblem i form av å ha flere gode keepere. Kristian og PC har byttet på å stå kamper i år, samtidig som vi også har tidligere ungdomstalent Dennis og tidlgiere A-lagskjempe Ivan i back-up.

Det er på sin plass å gi en takk til trenrne, Ivan og Morten (Kula), som i form av trenervervene har hatt hovedansvar for laget sesongen her. Samtidig har spesielt Joakim og Thomas vært gode stedfortredere de gangene trenerne ikke har kunnet være tilstede og støttespillere.

Tommy Kjellemo, Erik sin storebror, har blitt reindyrka som spiss i år. Med sine ti nettkjenninger blei han vår toppscorer og tok en delt tredjeplass i divisjonen. Med sin karakteristiske rulle (for oppvarming) og tigerbalsam tar han nok førsteplass i hva angår pre-match ritualer også (i hard konkurranse med Kristian). Med hurtighet, god løpskapasitet, et godt høyrebein og god innsats som varemerke bør vi kunne forvente å hjelpe han opp til to-sifra neste år også! Gratulerer med toppscorer-tittelen Tommy!                                                                            Tommy Toppscorer (10)


I år gjenstår kun KM, hvor vi virker å være like ivrige som i fjor og stiller således med to lag. Deretter blir det en aldri så liten sosial sammenkomst, som avslutning på sesongen. :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.