Ny formann på plass!

Postet av Stian Kvifte Andresen den 5. Mai 2019

Vi stilte noen spørsmål til mannen som tar over etter Jon-Arne for å høre hans tanker rundt klubben. Det er med stor glede at det er Lasse Aardahl som tar stafettpinnen videre og vi ønsker han masse lykke til med jobben. 

Fortell oss kort om din bakgrunn fra fotballen. Gjerne som spiller og tidligere verv:

- Ja, min fotballbakgrunn kommer fra Aurskog/Finstadbru hvor jeg spilte fotball opp til junioralder. Interessen for fotball kom fra min far som faktisk har spilt på høyt nivå med både Lillestrøm og Aurskog/Finstadbru. Som spiller sto jeg i mål og jeg arvet nok ikke fotballferdighetene til min far. Da jeg nådde ungdomsfotballen ble jeg veid for lett – noe som jeg kan forsikre ikke har skjedd mange ganger siden! Da ble det dommergjerningen som tok meg og jeg dømte i noen år fotball før jeg flyttet til Halden og begynte på min lærerutdanning. Da jeg flyttet tilbake igjen til Aurskog etter denne har jeg sittet i styret i fotballgruppa der i mange år. Jeg er styremedlem i NFF Akershus og leder av klubbutviklingskomiteen, jeg har vært dommerveileder, holder lederkurs for kretsen og ikke minst er rundt omkring på Romerike og veileder klubber som har lyst til å bli kvalitetsklubber. Så fotball er uten tvil den største delen av livet mitt.

Hvorfor har du valgt å takke ja til Flisbyen?

- Jeg fikk tilbud fra valgkomiteen i fjor om å bli med i Flisbyen som nestleder og etter å ha snakket med formann forstod jeg at jeg virkelig var ønsket – kanskje også på sikt for å ta over formannsjobben. Dette er utrolig hyggelig og bli spurt og jeg må jo innrømmet at jeg alltid har vært litt dårlig til å si nei, men når man i tillegg kommer inn i en klubb med verdier som denne og man kan kjenne kjærligheten ligger utenpå alt som blir gjort, så var det faktisk veldig lett å takke ja. At klubben også har gått foran og i dag kan kalle seg Norges minste kvalitetsklubb er fantastisk.

Hvilke ambisjoner har du for klubben?

- Først og fremst er mine ambisjoner å fortsette det arbeidet som er lagt ned av de før meg for å sikre at Flisbyen BK fortsatt skal være annerledesklubben. Hvor vennskapet og det sosiale alltid skal være viktigst og så får sportslige resultater komme deretter. 
Det blir med andre ord ikke noen pengegalopp og jag etter opprykk selv om jeg har fått det spørsmålet mange ganger. 
Når det er sagt er det allikevel viktig for meg å presisere at vi ønsker å legge til rette for at man skal kunne bli så god som mulig i Flisbyen også. Og med årets spillerstaller og trenerteamene som er på plass så håper jeg virkelig at vi skal kunne være med å yte mostand i alle konkurranser vi deltar i, uavhengig av nivå.

Hva kan Flisbyen forvente å få av deg?

- Flisbyen kan forvente seg å få en mann som er faglig sterk på fotballorganisasjonen og fotballedelse, en person som er dedikert til den jobben han er satt til å gjøre, men som vet han er avhengig av menneskene rundt seg. En som er lyttende og inkluderende. En person som delegerer arbeidsoppgaver og vil gjøre andre bedre. Jeg håper og tror at Flisbyen også får en ny kamerat som er opptatt av å se menneskene rundt seg og legge til rette for best mulig aktivitet i hele klubben.
Hvordan blir det å hoppe etter Wirkola?
Det blir selvsagt helt umulig å hoppe etter Wirkola. Jeg har høydeskrekk, men jeg tror faktisk heller jeg hadde hoppet i en skibakke enn å tro at man kan ta over etter Formann med stor F. Heldigvis har Møller’n sagt at han skal gjøre alt han kan for å gi både meg og klubben det beste utgangspunktet fremover. Det setter jeg enorm pris på og han skal selvsagt få lov til å gjøre akkurat de tingene han vil i klubben, så skal vi andre i styret prøve å hjelpe til på de områdene hvor han ikke lenger har kapasitet.

Hva tror du om årets sesong for A-laget?

- Som jeg sa i stad så har jeg god tro på både spillergruppa og trenerapperatet med tilhørende støtteapparat. Det virker til å være en god stemning i gruppa og etter arbeidsuhellet mot Bjerke så tenker jeg at alle fikk seg en skikkelig oppvåkning i forhold til hva som faktisk må til. Kampen mot Løvenstad var veldig bra med masse folk på benken som fikk muligheten til å komme inn og bidra. Jeg er optimist og selv om jeg kjenner historien de siste år med at vi har vært gode på vårsesongen før det har dabbet litt av etter sommeren, så spår jeg at vi blir å finne i toppen hele veien inn i år. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.